Video : Tipsbladet
Superliga

AGF refunderer sæsonkort: Alt andet vil være uklædeligt af os

AGF tilbagebetaler penge til klubbens sæsonkortholdere.

Det er stadig uvist, om sæsonen kan genoptages, men det ligger helt fast, at hvis den kan, bliver det uden tilskuere i de resterende kampe. Statsminister Mette Frederiksen fastslog mandag på et pressemøde, at større forsamlinger ikke er tilladt frem til 1. september.

Det får nu AGF til at refundere dele af det beløb, klubbens sæsonkortholdere har betalt for at få adgang til samtlige hjemmekampe i denne sæson.

AGF har fortsat syv hjemmekampe tilbage i kalenderen i denne sæson, og det er altså kampe, sæsonkortholderne har betalt for, men nu er forment adgang til. Derfor har AGF fundet det naturligt at refundere nogle af pengene.

- Er der nogen fans i Danmark, der har optjent retten til forårets kampe, er det netop vores fans, der har fulgt klubben gennem mange år. De havde set frem til et forår, hvor vi sammen skulle forsvare vores tredjeplads og jagte en pokalfinale. Så en refundering er det eneste rigtige at gøre. Vores trofaste sæsonkortholdere bakker os op i tykt og tyndt - også selvom de i de seneste 20 år har oplevet svingende sportslige resultater med tre nedrykninger som de absolutte lavpunkter, siger Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF, til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Det vil være uklædeligt af os, hvis vi ikke tilbød denne tilbagebetaling, og selvom hele situationen rammer os på pengepungen, så gør det endnu mere ondt, at vores mest trofaste fans ikke kan være på tribunerne i et sportsligt spændende forår.

AGF-direktøren fortæller videre, at mange fans har givet udtryk for, at klubben må beholde de penge, som nu refunderes, fordi AGF som alle andre er økonomisk ramt af coronakrisen. Derfor åbner AGF for, at sæsonkortholderne kan donoere de penge, der ryger retur på kontoen, til ét af tre formål.

Sæsonkortholderne kan donere penge til:

- En fanzone på det kommende nye stadion i Aarhus

- AGF's talentarbejde

- En stor "Velkommen tilbage"-fest til den første kamp med tilskuere i Ceres Park 

AGF-fans, som vælger at donere deres refusion, vil blandt andet få tilsendt et diplom med ordlyden; "Jeg støttede AGF under corona-krisen".

Læs også:Endnu en klub: AGF suspenderer forventningerne til årets resultat

Læs også:AGF: Kan simpelthen ikke regne årsresultatet ud

Læs også:Islænding: Brøndby vidste ikke, hvad de skulle stille op med talenter

Læs også:Haaland kunne være havnet i FCK: Nogle i klubben ville ikke have ham

Læs også:FC Midtjylland-ikon vil gå trænervejen

Læs også:SIF's ønske til ny investor: 10-15 millioner om året i fem år