Video : Tipsbladet
Skandinavien

Malmö-spiller forklarer udlejning: Var ikke en del af Jon Dahls planer

Malmö FF udlejede Romain Gall, fordi han ikke var en del af Jon Dahl Tomassons planer. Han er dog stadig i klubben, fordi han ikke nåede at rejse, inden coronavirussen lukkede grænserne.

Det var meningen, at Romain Gall skulle være i Oslo lige nu. På transfervinduets sidste åbningsdag udlejede Malmö FF ham nemlig til Stabæk Fotball, hvor han skulle tilbringe hele 2020-sæsonen.

Gall kom dog aldrig af sted, da coronavirussen allerede på det tidspunkt (transfervinduet lukkede først 1. april i Norge og Sverige) havde lukket grænserne. Derfor træner han stadig med i Malmö, hvor han ved, at han ikke var ønsket.

Læs også:Udlandsdansker om lønnedgang: Ikke en selvfølge at støtte klubben

Det var nemlig hele årsagen til, at han lod sig udleje: Cheftræner Jon Dahl Tomasson havde gjort det klart, at Gall ikke indgik i hans planer.

- Der skete en del ting i opstarten, som gjorde, at jeg følte, at tiden var inde til at komme videre. Jeg var helt enkelt ikke specielt involveret i trænerens planer, og jeg fik signaler om, at de ikke ville have mig her, siger Romain Gall til FotbollDirekt.

Læs også:Tidligere AaB-bombers søn jagter gennembrud: Mål er i vores DNA

Den tidligere amerikanske landsholdsspiller ved endnu ikke, hvornår han får lov til at slutte sig til sine holdkammerater i Stabæk. Han træner dog med i Malmö, da begrænsningerne for forsamlinger er løsere i Sverige, og fodboldtræning dermed godt kan finde sted.

25-årige Gall var også i sidste sæson marginalspiller i Malmö under den daværende træner, Uwe Rösler. Det tyder altså på, at Jon Dahl Tomasson gav udtryk for, at Gall ville fortsætte i den rolle under ham.

Læs også:Tidligere Malmö-spiller: Zlatan prøver at gøre sig uvenner med mange

Læs også:På eget initiativ: Malmös spillere og ledere går ned i løn