Video : Tipsbladet
Skandinavien

Coronatiltag i danskerklub: Konkurrerer i madlavning

I norske Bodø/Glimt konkurrerer spillerne om at lave bedst mad, og det er trænerne, der vurderer madkundskabsevnerne.

Når man ikke kan mødes på træningsbanen og konkurrere, må man finde alternativer måder at holde holdånden og konkurrencelysten i live.

Og det har de gjort i danskerklubben Bodø/Glimt, hvor danske Sammy Skytte, Kasper Junker og Philip Zinckernagel er på kontrakt. Således ”mødes” spillerne via kommunikationsappen Teams, hvor de blandt andet laver mad sammen.

Læs også:Carlo Holse om svær start i Norge: Jeg følte mig meget ensom

Det siger den norske klubs forsvarsspiller Marius Lode til norsk TV 2.

- At mødes på denne måde er meget sjovt. Vi har mistet omklædningsrummet, som vi er vant til, og så er det sjovt at mødes i andre ramme, end vi plejer. Dette er et kæmpe tiltag af Glimt, hvor man mødes på en anden platform. Og det er også lidt lækkert, siger Marius Lode.

Læs også:AaB-legende om mestertræner: Pga. ham spiser jeg sjældent havregrød

Det er dog ikke kun for hyggens skyld, at de laver mad sammen. Det er en konkurrence, hvor trænerne er dommere.

- Trænerstaben skal have ros. I hele den periode har vi sendt fotos og videoer af os selv, der gør forskellige ting. For eksempel har vi sendt billeder af morgenmad, middag og aftensmad og fået point for det. Det vindende hold vinder et gavekort. Det får folk på tæerne, og det er sundt, siger Lode. 

Historien melder imidlertid ikke om, hvem i truppen er bedst til at lave mad. 

Læs også:Skeptisk Ståle Solbakken advarer mod "Barcelona-syge"

Læs også:Corona-krise: Glem alt om spillerkøb - presset kan vokse i AaB

Læs også:Silkeborg-spillers skifte stoppet af corona: Det var mere eller mindre på plads