Video : Tipsbladet
Bundesliga

Sæsonen kan være forbi for Bayern München-stjerne

Philippe Coutinho har formentlig spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Rekordmestrene fra FC Bayern München er på jagt efter klubbens 30. mesterskab, og det skal sydtyskerne forsøge at tage hjem uden yderligere bidrag fra den brasilianske lejesvend Philippe Coutinho.

Offensivspilleren, der er lejet i FC Barcelona, blev opereret for en ankelskade den 24. april, og ifølge El Mundo Deportivo skal han holde pause i yderligere seks uger. Dermed misser Philippe Coutinho formentlig den resterende del af sæsonen - måske han lige akkurat kan nå at blive klar til sidste spillerunde.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Real Madrid presser Arsenal med en deadline

Dermed kan Philippe Coutinho potentielt også have spillet sin sidste kamp for Bayern München. Lejeaftalen udløber efter denne sæson, og flere medier har de seneste uger meldt, at Bayern ikke ønsker at beholde brasilianeren, selv om klubben har en købsoption.

Chelsea FC skal angiveligt have et godt øje til Coutinho forud for sommerens transfervindue, der fortsat mangler at få fastlagt de endelige datoer. 

Læs også:Odds på Bundesliga-kampe er klar: Er der for store favoritter?

27-årige Philippe Coutinho har haft en hæderlig sæson i Bayern München og står noteret for otte mål og seks assists i Bundesligaen. 

Læs også:Fejrer Bundesligaens comeback: Viser kampene gratis

Læs også:Miroslav Klose bliver assisterende træner i Bayern München

Læs også:Bayern jubler over genstart: Weekenderne bliver lettere for alle nu