Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-klub afværgede hackerangreb: Jeg er vred over det

Superliga-klubben Silkeborg IF har afværget et hackerangreb, hvor hackere forsøgte at få fat i passwords, siger den administrerende direktør, Kent Madsen.

De har ikke haft held med at stoppe mange angreb på banen, men uden for kridtstregerne kan Silkeborg IF glæde sig over, at man har et noget bedre forsvar. Silkeborg IF er ramt af et hackerangreb, som man i det store hele har formået at afværge. Det siger administrerende direktør Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

Silkeborg-bossen fortæller, at man blev alameret af it-leverandøren, da der var stor aktivitet, mens medarbejderne var hjemsendt, og man fandt så ud af, at der simpelthen var et hackerangreb i gang, hvor formålet var at knække de ansattes koder.

Læs også:SIF-back efter skadeshelvede: Har været langt ude fysisk og mentalt

Superliga-klubben fik i det store hele afværget angrebet, og kun få passwords blev brudt. Dog ikke noget, der var kritisk, og derfor har SIF altså kunnet ånde lettet op og bruge tid på at styrke computernes passwords.

- Jeg er vred over det, for det er ubehageligt. Man tror jo ikke, at den slags kan ske for én selv, siger Kent Madsen om hackerangrebet til Midtjyllands Avis.

Læs også:Har ikke spillet i to år: SIF-back er klar igen

Superliga-klubben er lige nu ved at gøre sig klar til at vende tilbage til de afgørende kampe i dansk fodbolds bedste række. Der mangler to kampe i grundspillet, hvor Silkeborg aktuelt er sidst. Holdet møder FC Nordsjælland fredag den 29. maj, inden man i den sidste runde møder SønderjyskE på udebane.

Læs også:Forsvarstalent får kontrakt i Silkeborg IF

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud