Video : Tipsbladet
Superliga

Svensk Randers-keeper: Jeg er god nok til landsholdet

Den svenske keeper har aldrig været så god, som han er nu, vurderer han.

I sommeren 2018 hentede Randers FC svenske Patrik Carlgren fra tyrkiske Konyaspor, og siden har keeperen udviklet sig til en stor profil i Randers. I den indeværende sæson har den 28-årige svensker holdt buret rent i syv af 21 Superliga-kampe, og det er der kun tre, der gjort flere gange.

Selv føler Patrik Carlgren også, at han er på toppen lige nu. Det fortæller han i et længere interview med svenske Expressen.

Læs også:Også AGF inviterer til drive-in fodboldfest

- Nu har jeg spillet fodbold kontinuerligt i to år, og jeg klarer mig godt i den danske liga. Jeg spiller hver kamp og fortsætter med at udvikle mig hele tiden. Jeg har nok aldrig været en bedre målmand, end jeg er i dag, siger Carlgren, der også føler sig god nok til det svenske landshold:

- Ja, men det synes jeg jo selvfølgelig. Men jeg kører bare på. Jeg gør mine ting, og så er det op til dem at beslutte. Mere end det kan man ikke gøre. Det er bare at fortsætte med at bevise sig, og så ser man, hvad der sker. Men jeg synes, jeg er god nok til at være med i al fald.

Læs også:Randers-kaptajn: Vi er alle sat i en svær situation med corona

Carlgren og resten af familien nyder også livet udenfor banen i Danmark.

- Jeg og min familie er meget glade i Danmark. Min søn går her i børnehaven, og vi venter på vores andet barn. Så jeg nyder at arbejde i hverdagen, og jeg nyder at arbejde på fodboldbanen. Der er virkelig to forskellige verdener. Man er som to forskellige mennesker: én når man ikke spiller og en når man spiller alle kampe. Det er sådan det er, siger han.

Den 28-årige svensker har kontraktudløb i Randers FC i sommeren 2021, men måske kan han allerede være væk til sommer. I hvert fald var der allerede i januar interesse for den svenske keeper.  

Læs også:Forskere foreslår kortere kampe - Superligaen afviser

Læs også:Ekspert uenig med klubber: Noget sludder at man skal spille sig i form

Læs også:Dansk dommer holder afstand: Jeg dømmer, som jeg plejer