Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere dansk landsholdsspiller bliver i Holland: Mest naturligt

Kenneth Perez har skabt sig et stort navn i Holland og har ikke tænkt sig at flytte tilbage til Danmark.

Det var en helt naturlig beslutning for Kenneth Perez at blive boende i Holland, da hans spillerkarriere sluttede i 2010. Det fortæller han til B.T.

I 1997 solgte FC København en 22-årig Perez til hollandske MVV, og siden har den tidligere angriber ikke forladt landet. Størstedelen af spillerkarrierens år brugte han i AZ Alkmaar, men også Ajax, PSV og Twente fik glæde af Perez.

Læs også:Kenneth Perez forstår ikke Ajax-træners behandling af Dolberg

Umiddelbart efter støvlerne blev lagt på hylden, fik Perez job som U19-træner i Ajax, ligesom han blev ekspert på den hollandske TV-station, Fox Sports. Han havde samtidig to mindre børn, og derfor gav det god mening at fortsætte tilværelsen i Holland.

- Jeg spillede i Holland i 13 år. Jeg har fået mine børn hernede. De er 21 og 18 år gamle nu, men var otte og 10, da jeg stoppede, fuldt i gang med deres skolegang. Det var en del af overvejelserne i forhold til at blive boende hernede. Så viste det sig også, at de muligheder, der var efter fodbolden, var gode her i Holland. Derfor var det måske også mest naturligt at blive hernede, siger han til avisen.

Læs også:Perez om Dolberg: Sådan en spiller man som fan venter på

Perez har siden droppet trænerkarrieren. Han fortæller til B.T., at det giver ham større frihed kun at skulle fokusere på karrieren som TV-ekspert.

Kenneth Perez scorede to gange i 24 landskampe for Danmark.

Læs også:Tidligere dansk landsholdsspiller: Kasper Dolberg skal væk fra Ajax

Læs også:Tidligere dansk landsholdsspiller om Dolbergs Ajax-exit: Sikke en skam

Læs også:Dansk ekspert: Jens Odgaard er helt ude af form