Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg tilbyder fans pengene retur - men håber, de siger nej

Sæsonkortholderne i Silkeborg IF får tilbudt deres penge tilbage for de kampe, de ikke kan komme på stadion til. Klubben håber dog, at de takker nej. De penge, der ikke betales tilbage, skal gå til at udvikle en ny Robert Skov eller Kasper Dolberg.

Eftersom resten af denne sæson skal spilles bag lukkede døre, mister Superligaens tusindvis af sæsonkortholdere omkring en tredjedel af de kampe, de har betalt for. I Silkeborg får de nu muligheden for at få pengene retur.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at den har henvendt sig til alle sæsonkortholdere og dem, der købte fem-årskort i forbindelse med finansieringen af Jysk Park. De er blevet tilbudt at få værdien af de kampe, de ikke kan overvære på stadion, tilbage.

Læs også:SIF-profil optimistisk om overlevelse: Vi skal fortsætte vores stime

Silkeborg IF lægger dog ikke skjul på, at klubben håber, at fansene takker nej til tilbuddet. I lover klubben at bruge de penge, den slipper for at betale tilbage, på at finansiere ungdomsarbejdet.

- Vores trofaste tilhængere, der har investeret i et sæsonkort for enten én eller fem sæsoner, er naturligvis i deres gode ret til at få penge retur for de oplevelser, vi ikke har været i stand til at give dem på grund af coronakrisen. Men vi håber, at de vil støtte klubben og vores udvikling af nye Robert Skov’er og Kasper Dolberg’er ved at sige nej tak til returpenge.

Læs også:SIF-anfører efter testsejr: Man kunne mærke, at vi var lidt rustne

- Gør de det, vil det beløb, de skulle have haft retur, gå til vores talentudviklingsafdeling, siger Silkeborg IF's administrerende direktør, Kent Madsen, til klubbens hjemmeside.

En række Superliga-klubber har de seneste uger tilbudt deres fans lignende ordninger. Den overvejende tendens er, at de fleste sæsonkortholdere takker nej til at få pengene retur.

De fleste klubber går glip af tilskuere til seks hjemmekampe resten af sæsonen.

Læs også:Testkampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

Læs også:Kent Nielsen har meget at forbedre på trods SIF-sejr i generalprøve

Læs også:Silkeborg og FC Nordsjælland sejrer over 1. divisionsmodstand