Silkeborg og FC Nordsjælland sejrer over 1. divisionsmodstand

Både Silkeborg IF og FC Nordsjælland fik lørdag en sejr forud for Superligaens genstart.

Superligaen er på vej tilbage igen efter en pause som følge af coronavirussen. Derfor er klubberne også i fuld gang med at forberede sig med blandt andet testkampe. Søndag var Silkeborg og FC Nordsjælland i kamp mod henholdsvis Vejle og HB Køge.

Her blev det til to sejre til de to Superligamandskaber, hvor Silkeborg vandt med 2-1 på udebane og FC Nordsjælland tog en 1-0-sejr.

For Silkeborgs vedkommende blev kampen spillet med dåse-publikum i løbet af første halvleg, hvor Mads Kaalund bragte SIF foran. Kort efter udlignede Kjartan Finnbogason for Vejle, mens Alexander Lind afgjorde kampen med syv minutter tilbage af opgøret med en scoring til 2-1 for silkeborgenserne.

Med til kampen skal det også med, at Gustav Dahl, som spillede sin første førsteholdskamp i næsten to år efter en hofteskade.

Mens Superligaens bundprop spillede 90 minutter, så blev det til noget mere for FC Nordsjællands vedkommende, som spillede 3x45 minutter mod HB Køge. Her var det Francis Abu, som stod bag kampens enlige scoring i den sidste halvdel af anden halvleg.

Dermed fik begge klubber en fin generalprøve, inden det hele går løs for alvor om en uges tid. Til den tid er det pudsigt nok netop FC Nordsjælland og Silkeborg, der skal møde hinanden på Jysk Park.