Målrig generalprøve: AaB besejrede OB efter sent comeback

AaB sikrede sig en sejr over OB i generalprøven forud for Superliga-genstarten senere på ugen.

OB og AaB mødtes tirsdag aften i holdenes sidste test, før Superligaen genoptages senere på ugen, og det endte i lidt af en målfest. Der blev scoret hele syv gange, da AaB sikrede sig en sejr.

Se startopstillingerne til opgøret i bunden af artiklen.

AaB kom bedst fra start, da de allerede efter et kvarters spil kom i front. Kasper Kusk lagde således bolden til rette for den 20-årige Oliver Klitten, der lagde bolden i mål, men føringen varede ikke til pausen.

I det 40. minut fik Moses Opondo, der har en fortid i netop AaB, udlignet. Det var desuden anden testkamp i træk, at midtbanespilleren fra Uganda kom på måltavlen.

Og scoringen satte åbenbart gang i OB, der umiddelbart efter scorede til 2-1. Denne gang var målscoreren Jeppe Tverskov, der scorede efter et hjørnespark, og dermed kunne OB gå til pause med en føring.

Efter pausen fortsatte målene med at vælte ind. Først udlignede Jores Okore med et hovedstød, før Sander Svendsen bragte OB foran igen med en scoring på straffespark.

Men efter et sent comeback var det AaB, der kunne juble over en sejr i generalprøven. Med et kvarter igen sendte Kristoffer Pallesen bolden i kassen, og fem minutter senere var Tom van Weert på pletten med sejrsmålet. Begge mål lagde unge Lukas Klitten desuden op til, efter at han var blevet indskiftet i pausen.

Det sluttede altså 4-3 i AaB’s favør, der fik en fin generalprøve før søndagens kamp mod Esbjerg fB. Til gengæld har OB tabt begge deres testkampe.