Video : Tipsbladet
Superliga

Johnny Thomsen: Det må gerne gå som det plejer mod AGF

Randers' Johnny Thomsen føler at truppen er klar til at lave et godt resultat mod AGF torsdag aften.

Superligaen bliver sparket i gang igen med et klassisk opgør mellem AGF og Randers. Her skal man helt tilbage til 2015 for at finde den seneste AGF-sejr, og det har de bestemt ikke glemt i Randers. 

Det slår Randers-backen Johnny Thomsen fast i et interview på klubbens officielle hjemmeside.

- Det bliver vel som det normalt er mod AGF med en helvedes masse dueller, og så må det jo gerne gå som det plejer, siger Thomsen med henblik på, at det nok ender med en god dag for Randers.

Læs også:David Nielsen glæder sig helt sindssygt til Superliga-genstarten

Netop kampen mellem AGF og Randers er blevet udsat to gange i forvejen, og derfor mener Johnny Thomsen også, at der skulle være gode chancer for, at spillerne ved, hvad de skal gøre, når de går på banen. 

- Vi har efterhånden set frem til opgøret mod AGF i lang tid nu. Alle gode gange tre, kan man vist roligt sige, så taktikken tror jeg, at vi har styr på. Jeg tror, at alle er klar til at give den en ordentlig én over nakken, siger han og fortsætter:

- Vi har fået ladet op i nogle måneder nu, og der er noget uforløst, som skal forløses, så vi glæder os helt vildt. Jeg synes, at vi har haft en fin opstart til kampen efter den ufrivillige pause, som vi har haft, så synes jeg virkelig, at hele truppen ser fit og god ud. Så vi er positive omkring det, lyder det fra Johnny Thomsen.

Læs også:Randers-anfører før genstart: Har været som tre sommerferier i træk

Endvidere kan en sejr sende dem tættere på top seks, som vil komme som en behagelig overraskelse, mener backen.

- Nu er vi så tæt på, at nu går vi 100 procent efter det. Det har ikke været vores målsætning, men det kunne blive et kæmpe boost for hele byen og Randers som klub. For os spillere er det selvfølgelig også sjovere at være med i et mesterskabsspil end et nedrykningsspil. Derfor er motivationen kæmpestor for at nå det, og jeg synes, at vi ser gode ud, fastslår Thomsen.

Kampen mellem AGF og Randers spilles torsdag klokken 19, og den sendes direkte på Canal 9.

Læs også:AGF’er før tomme tribuner: Har vist, hvordan man ikke skal gøre

Læs også:AGF vinder, når de andre har bolden mest: Det er fine og brugbare tal

Læs også:20 år med "tomme tribuner": Hvem har flest og færrest kampe i Super...