Video : Tipsbladet
Superliga

Nordsjælland-komet vil inspirere andre afrikanere

Det er et stort mål for Kamaldeen Sulemana, at han kan inspirere andre afrikanere, der drømmer om at blive fodboldspiller.

Kamaldeen Sulemana har været en af forårets helt store åbenbaringer i Superligaen, og fredag noterede han sig sågar for sin første scoring for FC Nordsjælland.

Cheftræner Flemming Pedersen sagde efterfølgende, at den 18-årige ghaneser har potentiale til at nå selveste Neymars niveau, men for Kamaldeen selv er det vigtigere, at han kan inspirere andre unge afrikanere, der gerne vil leve af at spille fodbold.

Læs også:Video: Se de to fantastiske FCN-kasser mod Silkeborg

- Hvis du er interesseret i fodbold og har talentet til at gå hele vejen, så skal du sætte pris på den gave og presse dig selv. Det handler om at inspirere andre til at gøre det samme. Når du opnår det, skal du stadig huske på, hvor du kommer fra og hjælpe til med at forbedre tingene dér. Det er nemlig meningen med livet: at gøre tilværelsen bedre for andre.

- For mig handler det om det afrikanske kontinent. Der er mange mennesker, der ser op til mig. Mange mennesker jeg motiverer. Jeg vil have, de skal vide, at de også kan klare den.

Læs også:Kent Nielsen sætter alt ind på overlevelse: Stadig 21 point at spille om

- Når du går på banen, tænker du ikke kun på dig selv og holdet - du tænker også på din familie, dine venner, fansene – folk som er inspirerede og motiverede af, hvad og hvordan du gør det, som du elsker. Det giver mig så meget energi, så jeg har ingen undskyldning for ikke at gøre mit bedste, forklarer han til klubbens hjemmeside.

Kamaldeen Sulemana stod for 2-0-scoringen i sejren med cifre over Silkeborg IF.

Læs også:FCN-træner om Sulemana: Har Neymar-potentiale

Læs også:Kofod efter frisparkskasse: Blev inspireret af Marcondes

Læs også:Tidligere Esbjerg-træner har spændende muligheder på hånden