Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-chef om brud med Solbakken: Skal man vinde, skal man være enig om det meste

Ståle Solbakken og Brian Priske var ikke enige om alt, men de var enige om at stoppe samarbejdet, forklarer FC Midtjylland-chefen.

Brian Priske arbejdede blot 14 måneder som assistenttræner for Ståle Solbakken, før han forlod jobbet. I et interview med BT vil han ikke gå i mange detaljer om bruddet, men erkender, at han og Solbakken ikke var enige om alt.

I dag er Brian Priske cheftræner for FC Midtjylland, og før det var han i mange år assistenttræner. Størstedelen af de år blev brugt i Midtjylland, men i 2016 tog han turen til FC København og blev en del af Ståle Solbakkens stab.

Samarbejdet blev dog ikke en succes, og de blev ret hurtigt enige om at stoppe samarbejdet – blot 14 måneder inde i en treårig aftale.

- Både Ståle og jeg er sindssygt ambitiøse og vil vinde. Vi ved godt, at hvis man skal det, kræver det, at man er enige om de fleste ting, siger Brian Priske til BT og fortsætter:

- Respekten var så stor for hinanden, at vi var enige om, at det var bedre at stoppe på det tidspunkt, selvom det ikke var optimalt for nogen af os. Vi havde hver især gjort, hvad vi kunne for at få tingene til at fungere. Så går det ikke altid, som man havde håbet på. For mit vedkommende var det trods alt fedt, at vi begge to var enige om, at det var den rigtige beslutning.

Efter bruddet med FC København vendte Brian Priske tilbage til FC Midtjylland, hvor han var asisstenttræner - først for Jess Thorup og efterfølgende for Kenneth Andersen. I august overtog han cheftrænertjansen.

FC Midtjylland er i øjeblikket 12 point foran FC København i Superliga-tabellen.

Læs også:Udlejet FCM-spiller: Ved ikke, hvor jeg spiller i næste sæson

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - AC Horsens