Video : Tipsbladet
Superliga

Seks spillere forlænger i Silkeborg - én takker nej og forlader klubben

Seks af de syv spillere, der havde kontraktudløb ved månedens udgang, har forlænget. Marc Rochester takkede dog nej og har i stedet fået ophævet sin aftale.

Marc Rochester havde mulighed for at blive i Silkeborg IF, til sæsonen er forbi, men det har han takket nej til. I stedet har parterne ophævet kontrakt nu og her, så spilleren er fri til at finde en ny klub.

Det bliver formentlig Östers IF i Sverige. Tipsbladet.dk kunne i sidste uge afsløre, at Rochester var på vej dertil, og kort efter bekræftede Silkeborg, at han var tæt på at forlade klubben.

Læs også:Afsløring: Silkeborg-spiller skifter til svensk klub

Marc Rochester har ikke lagt skjul på, at han ikke har nydt sin sidste tid i Silkeborg, hvor han har siddet mere på bænken eller tribunen, end han har været på banen. Når boet skal gøres op for hans tre år i Søhøjlandet, er han dog tilfreds.

- Den sidste tid i SIF fylder faktisk ikke så meget hos mig. Jeg har mange gode oplevelser og minder. Blandt de største har været oprykningen i sidste sæson. Det var stort at være med til at få holdet tilbage i den bedste række.

Læs også:Vejen banet for Rochester-skifte: Sverige får ekstra transfervindue

- Pokalfinalen var også en stor oplevelse, selv om det blev til et nederlag, og så vil jeg altid huske den første kamp på Jysk Park. Det var en god dag for alle, der var med. Jeg havde selv hele min familie til stede på stadion den dag, siger Marc Rochester til klubbens hjemmeside.

Mens han altså allerede er fortid i klubben, har seks andre spillere forlænget deres kontrakt med en enkelt måned. Det gælder Kees Luijckx, Filip Lesniak, Junior Brumado, Rafael Romo, Frederik Møller og Shkodran Maholli.

Læs også:Silkeborg bekræfter: Offensivspiller er på vej væk

Læs også:Silkeborg IF tilbyder syv spillere forlængelse

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere