• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Vejen banet for Rochester-skifte: Sverige får ekstra transfervindue

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Det svenske fodboldforbund fortæller, at det har fået lov til at have et ekstra transfervindue, og dermed er vejen tæt på at være banet for et Marc Rochester Sørensen-skifte.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg-spilleren Marc Rochester Sørensen står til at skifte det midtjyske ud med Östers IF og det sydsvenske. Danskeren, der har en fortid i HB Køge, får en toårig aftale i Superettan-klubben.

Og Marc Rochester Sørensen kan se frem til at kunne spille for klubben ganske snart, for det svenske fodboldforbund fortæller på sin hjemmeside, at man af FIFA har fået lov til at have et ekstra transfervindue denne sommer.

Læs også:Afsløring: Silkeborg-spiller skifter til svensk klub

Fodboldforbundet foreslår, at det transfervindue løber fra 31. maj til 13. juni, og det ventes at blive stemt igennem af klubberne allerede torsdag aften. Dermed får de svenske klubber et par uger at handle i, inden ligaerne ventes at kunne genstarte i midten af juni.

Det åbner også for, at Marc Rochester Sørensen kan registeres og spille med det samme, så han ikke behøver vente til 15. juli, hvor det svenske transfervindue officielt åbner.

Læs også:AaB-stopper er skadet og ude af Esbjerg-kamp

Danskeren har fået løbepas i Silkeborg IF og har tilmed en aftale i SIF, der løber ud den 30. juni, så det bekommer alle parter vel, at han kan skifte til den svenske klub med det samme og få genstartet sin karriere.

I denne sæson har Rochester bare spillet otte gange i Superligaen for Silkeborg. Kent Nielsen tog ikke den offensive midtbanespiller med på træningslejr i slutningen af januar, og der stod det skrevet, at han ikke havde en fremtid i Silkeborg.

Læs også:Kinesisk aftale var på plads for Bendtner: Så ramte coronaen

Læs også:Avis: Storklub følger FC Midtjylland-stjerne tæt

Læs også:Fakta: Fem nedslag i den afbrudte Superliga-sæson

Superliga

Mere Superliga

Fokus