Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-direktør: Købsoptionen på Samuel Mraz er overskredet

Brøndbys købsoption på Samuel Mraz er udløbet, afslører Carsten V. Jensen.

Brøndby IF har i denne sæson haft glæde af Samuel Mraz på en lejeaftale, men det bliver ikke nødvendigvis let at købe den slovakiske angriber fri fra Empoli.

Som mange andre lejeaftaler, indeholdt lejeaftalen en købsoption, som Brøndby IF kunne aktivere, men det er nu for sent. Det afslører de blå-gules fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, overfor TV3 + forud for tirsdagens kamp mod SønderjyskE.

Læs også:Kickoff samtidig: Her er TV-programmet for sidste Superliga-runde

- Ja, og den er overskredet. Og det er med til at besværliggøre nogle af de her ting. De kampe, vi skulle have spillet, skulle være det grundlag, vi kunne vurdere Samuel på. Der er ikke spillet ret mange kampe, så vi skal lige have spillet nogle flere kampe, siger Carsten V. Jensen.

I øjeblikket er det også usikkert, om Mraz spiller sæsonen færdig i Brøndby IF. Han er den eneste, der endnu ikke har fået forlænget sin kontrakt med en måned, så han kan spille på den københavnske Vestegn sæsonen ud.

Læs også:Superliga-seertal: Én kamp skiller sig ud

Brøndby håber dog, at der findes en løsning. 

- Det vil vi selvfølgelig gerne (beholde ham resten af sæsonen, red.). Nummer et er for os at spille den her turnering færdig med den trup, vi har haft til rådighed i foråret, og der mangler vi at få Mraz på plads. Vi formoder, at det er en fælles interesse fra os og Samuel, men vi skal selvfølgelig få Empoli med, siger Brøndby-direktøren.

Samuel Mraz, 23 år, har spillet 14 kampe i Superligaen med fire mål til følge i den igangværende sæson. Tirsdag aften spiller han sin 15. kamp. 

Læs også:FCN-profil skifter klub, men ved ikke hvornår: Det er lidt irriterende

Læs også:FC København-talent udlejet til islandsk klub

Læs også:Turneringschef forklarer: Sådan fordeles puljerne i slutspillet