Video : Tipsbladet
Superliga

Bo Henriksen undrer sig over Horsens-spillere: Er jeg totalt idiot?

Horsens-spillerne er nærmest i bedre form nu efter to måneders pause, end når Bo Henriksen træner dem. Manageren spekulerer på, om det mon er ham, den er gal med.

AC Horsens stod for rundens største overraskelse, da Superligaen vendte tilbage i weekenden. Holdet, der var det sidste tilbage genoptage træningen, vandt 1-0 over FC Midtjylland, der er suverænt førerhold i ligaen, og som havde trænet hele vejen gennem coronapausen.

Måske er forklaringen netop, at de har været fri for Bo Henriksen i så lang tid. Det laver manageren i hvert fald selv sjov med i et indslag fra Eurosport. 

Studieværten spørger derefter ekspertkommentatoren Morten Bruun, hvorfor Horsens-sejren var overraskende, når nu holdet har slået både Brøndby IF og FC København i denne sæson.

Læs også:Truppen er på plads: AC Horsens forlænger med syv

- Fordi de trods alt også har tabt så mange kampe, at de ligger, som de ligger, svarer Bruun med et grin.

- Og så er jeg jo bare rystet i min grundvold, fordi jeg har i mange år haft en tro på, at det betaler sig at øve sig, men nu har Bo givet et godt svar på det her med den manglende træningskamp. For det har da undret mig, at Horsens som det eneste af Superliga-holdene gar undladt at spille en træningskamp.

- Men svaret er simpelthen, at de slutter inden coronakrisen med at vinde i Parken, og det, synes jeg, er et godt svar. Men jeg er stadig lidt rystet over, at det nærmest alligevel... I har trænet, ikke?

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 25. spillerunde

Det sidste er henvendt til Bo Henriksen, der svarer:

- En gang imellem. Men de kommer jo tilbage i stort set bedre form, end når jeg træner dem. De kommer simpelthen tilbage i bedre forfatning, end de var sidste år på samme tidspunkt. Og det er jo vanvittigt; jeg har jo ikke haft noget med dem at gøre i to måneder. Og det er det, jeg mener: Er jeg totalt idiot? Men det er jo virkeligheden.

Så hele klippet fra Eurosport i afspilleren herover.

Læs også:Nu kan man opleve Bo Henriksen i surround sound

Læs også:46 Superliga-sommersalg: Kæmpe profiler på affyringsrampen

Læs også:Se højdepunkterne: FC Midtjylland snublede hjemme mod AC Horsens