Video : Tipsbladet
Premier League

Portugiser: Jeg tudede, da jeg skulle til Manchester United

Manchester United hentede i januar midtbanespiller Bruno Fernandes i Sporting CP, og det var så en stor drøm der gik i opfyldelse for portugiseren, at han ikke kunne holde tårene tilbage.

Godt nok er det ikke meget, han har spillet indtil videre på grund af coronaviruspausen, men midtbanespiller Bruno Fernandes har allerede vist, at han bliver en forstærkning for Manchester United.

Den engelske klub købte portugiseren hos Sporting CP i januar, og den 25-årige midtbanespiller har imponeret med både mål og assists for Manchester United.

Skiftet til den engelske klub var længe undervejs, og de to klubber forhandlede løs i det meste af januar. Til sidst blev de enige, og så kunne Fernandes ikke holde følelserne tilbage. 

Læs også:Mandagens rygtebørs: PSG forhandler med Arsenal om stjerne

- Da jeg modtog opkaldet, hvor det lød "Bruno, du har en chance for at komme til Manchester" ringede jeg til min hustru, bror, søster og mor, og jeg begyndte at tude.

- Jeg græd af glæde. Jeg har kæmpet for det her i hele mit liv, for at komme til denne topklub. Så fik jeg chancen, og jeg havde brug for at gribe den med begge hænder for at følge min drøm.

- Min familie ved, at det har været min drøm, siden jeg har villet være fodboldspiller, at spille i Premier League og for Manchester, siger Bruno Fernandes i et interview på Instagram med Mario Djurovski.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Engelske storklubber på talentjagt

Bruno Fernandes har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025, så han kommer til at udleve drømmen de næste fem år.

Midtbanespilleren kom frem i Boavista og har været forbi Novara, Udinese og Sampdoria.

Læs også:Kommer med radikalt forslag: Halvlege kan gøres kortere

Læs også:Serie A-klub klager til FIFA over Bruno Fernandes-transfer

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Spansk stortalent på vej til Bayern