Video : Tipsbladet
Superliga

OB-stopper før Esbjerg fB: Skal bevise, vi er til mere

OB skal forsøge at bryde deres dårlige stime og vise deres værd, når de søndag møder Esbjerg fB.

Der er ikke meget, der er gået efter planen i OB i denne sæson. Det er en kendsgerning, at fynboerne ikke kommer i det eftertragtede Mesterskabsspil, og fynboerne har desuden ikke vundet en eneste af deres ti seneste kampe i Superligaen.

Og OB kan ene og alene pege på sig selv, når de skal skyde skylden for den skuffende sæson på nogle. Sådan siger Oliver Lund til fanmediet OBstruktion og tilføjer, at OB skal vise deres værd søndag mod Esbjerg fB.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan fordeles millionerne?

- Vi havde selvfølgelig håbet på mere, men nu er vi der, hvor vi er, og der er kun én at pege fingre ad, og det er os selv. Så det er noget med at hanke op i os selv og så bevise, at vi er til mere, siger forsvarsspilleren og fortsætter:

-  Nu glippede top seks jo allerede inden alt det her corona, så vi har haft noget tid til at omstille os oveni vores hoveder og være klar, og det synes jeg også, vi viste i den første kamp, at vi var, men nu har vi en kamp på søndag, hvor vi skal efterlade alt ude på den bane og vise, at vi står sammen, og vi kæmper for hinanden og for klubben.

Læs også:Tv-millionerne regner over Superligaen: Dette er på spil før næste runde

OB er i øjeblikket på en tiendeplads i Superligaen, hvor de har fire point ned til SønderjyskE, der er nummer 11. Fynboerne har til gengæld også blot ét pint op til Lyngby BK på ottendepladsen.

Søndagens kamp mod Esbjerg fB er grundspillets sidste og spilles – ligesom alle rundens kampe – klokken 17.00. 

Læs også:FCN-træner vil holde gryden i kog: Ellers grænser det jo til matchfixing

Læs også:11 måneder som klubløs: Tidligere OB-angriber finder ny klub

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Silkeborg IF