Video : Tipsbladet
Benelux

Zorniger-agent: Han har droppet Twente-forhandlinger

Forhandlingerne mellem Alexander Zorniger og FC Twente er ikke længere eksisterende, siger tyskerens agent.

Algemeen Dagblad kunne onsdag formiddag fortælle, at Alexander Zorniger var blevet tilbudt jobbet som cheftræner i FC Twente - og det viser sig, at der har været noget om snakken.

Men den tidligere Brøndby-træner har nu trukket sig fra forhandlingerne med den hollandske klub.

Læs også:Dygtig tysker med Esbjerg-fortid leder efter ny klub

Det sker, fordi Twentes sportsdirektør, Jan Streuer, har udtalt, at man kun vil have en hollandsk træner, siger Zornigers agent, Thomas Meggle.

- Vi havde nogle gode samtaler med Paul van der Kraan, direktøren. FC Twente ville implementere Red Bull-filosofien, få en ny start og spille en bestemt type fodbold. Alex passede til den profil.

Læs også:Tidligere dansk landsholdsspiller bliver i Holland: Mest naturligt

- Han blev begejstret over klubben, stadion og fansene. Han så et godt fundament, han kunne bygge noget smukt på. FC Twente var den udfordring, han ledte efter. Tro mig, han ville aldrig dertil for pengenes skyld. Han kunne tjene mere andre steder, men det drev ham at hjælpe med at opbygge en sådan en smuk klub. Det gør ondt, at det ikke sker.

- Men Alex er så professionel, at han vidste, at et samarbejde ikke længere var muligt efter sportsdirektørens udtalelser. Paul van der Kraan forsøgte at forsikre ham om, at Streuer ikke mente det, men det er naturligvis nonsens. Han mente det og vidste præcist, hvad han sagde. Hr. Streuer er professionel og har arbejdet længe i fodboldverden, siger Meggle til Voetbal International.

Alexander Zornigers seneste job var i Brøndby IF, hvor han blev fyret i begyndelsen af 2019.

Læs også:Medie: Alexander Zorniger forhandler med hollandsk klub

Læs også:Hollandsk klub tavs om topkandidaten Alexander Zorniger

Læs også:Avis: Zorniger tilbudt trænerjob - overvejer kontrakten