Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-angriber før FCN: Det er virkelig et hold, jeg har respekt for

Aarhus-klubben AGF kan med en sejr onsdag mod FC Nordsjælland tage et stort skridt mod bronzemedaljerne i Superligaen.

Superliga-klubben AGF kan onsdag aften tage et stort skridt mod at vinde bronze, hvis det ender med en sejr over FC Nordsjælland. Men det er en modstander, som AGF-angriber Patrick Mortensen har stor respekt for. Det siger han til Jyllands-Posten.

AGF ligger på tredjepladsen i skrivende stund med henholdsvis fem og seks point mere end Brøndby og FC Nordsjælland, der er fire og fem i Superligaen, og derfor vil det være et stort skridt mod medaljen, hvis opgøret mod FCN bliver vundet. Brøndby gæster torsdag det suveræne tophold FC Midtjylland og får svært ved at komme fra Herning med point.

Læs også:Optakt: AGF - FC Nordsjælland

- Det er virkelig et hold, jeg har respekt for, da alle spillerne er rigtig gode på bolden. Mod FC København skabte de masser af chancer og dominerede. Men jeg tror, at den sunde respekt, vi har for dem, er medvirkende til, at vi har vundet over dem to gange, siger AGF-angriber Patrick Mortensen til Jyllands-Posten om mødet med FC Nordsjælland.

Både ude og hjemme i denne sæson har aarhusianerne trukket sig sejrrigt ud af kampene mod FCN, og nu venter altså et par kampe mere i mesterskabsspillet mellem de to hold.

Læs også:19-årig er tilbage for AGF mod FC Nordsjælland

FC Nordsjælland spillede senest 1-1 mod FC København i en chancerig og underholdende kamp.

Der er kampstart 18.00 i Aarhus.

Læs også:AaB-anfører: Det er ikke interessant at kæmpe om femtepladsen

Læs også:Bjelland vil presse FCM: Mange interessante kampe at se frem til

Læs også:Sjældent syn i Coppa Italia: Medalje-ceremoni bliver selvbetjening