Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-assistent før kamp: De har drillet os nogle gange

Assistenttræner Frank Hjortebjerg håber på at få brudt FC Nordsjællands negative stime mod Brøndby på søndag.

Søndag tager FC Nordsjælland imod Brøndby på Right to Dream Park, og ifølge assistenttræner i FC Nordsjælland, Frank Hjortebjerg, har de blå-gule før sat en kæp i hjulet for nordsjællænderne.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

FC Nordsjælland har ikke vundet over Brøndby siden 2017, og den negative stime håber Hjortebjerg at gøre op med på søndag.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Brøndby IF

- Det (Brøndby, red.) er i hvert fald et hold, der har drillet os de sidste par gange, vi har mødt dem, hvor vi ikke rigtigt har været tilfredse med vores eget udtryk. Så det er vi selvfølgelig opsatte på at gøre noget ved, siger assistenttræneren.

- Vi vil gerne prøve at udfordre deres organisationer, så vi vil gerne have dem ned os stå, så de skal forsvare lavt. Derfor skal vi hurtigt og konstruktivt spille forbi deres førstepres. Og uanset hvor højt de lægger deres pres, så er det vigtigt, at vi formår at true deres bagrum.

Farum-klubben har på det seneste leveret nogle svingende præstationer i 3F Superligaen, hvor det både er blevet til 1-1 mod FC København og et nederlag til AGF.

Læs også:Brøndby-midt: FC Nordsjælland er en helt anden krig

Kritikken går på, at klubbens svingende præstationerne skyldes den unge trup, men den anklage tager Hjortebjerg ikke imod.

- Der er mange, der gerne vil skyde os i skoene, at det er, fordi vi spiller med unge spillere, at vores præstationer og resultater er svingende. Men vi vil jo i virkeligheden mene, at vi er virkelig stabile. Fordi det er de samme hold, vi ofte har problemer imod. Og det er de samme hold, som vi oftest har det godt med, forklarer Hjortebjerg.

- Så på den måde har det jo intet med alder at gøre. Det har noget at gøre med, hvordan de enkelte kampe udspiller sig.

Opgøret mellem FC Nordsjælland og Brøndby fløjtes i gang klokken 18.00 søndag aften.

Læs også:Rosted ser frem til mødet med FCN: Kunstgræs passer os godt

Læs også:FCN-keeper om skifte: Tiden er inde til et nyt eventyr

Læs også:Officielt: Guingamp henter FC Nordsjælland-målmand