Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen: Vi kan ikke vinde kampe på 60 procent

AGF tabte med 1-4 på hjemmebane mod AaB, og aarhusianernes cheftræner David Nielsen mener, at holdet slukkede undervejs.

AGF har efter coronapausen været godt kørende, men fredag aften løb de ind i et nederlag på 1-4 på hjemmebane. Det var selvsagt noget, som AGF-træner David Nielsen var utilfreds med.

Det gør han klart i et interview med Århus Stiftstidende.

- Vi bruger lang tid på at komme os efter scoringen og det kan der være mange grunde til. Når noget sker igen og igen så er det klart, det er noget, vi skal være opmærksomme på, siger han og fortsætter:

- Vi er ikke et hold, der kommer til at vinde en fodboldkamp med 60 procent tilstedeværelse, lyder det fra David Nielsen.

AGF-træneren fortæller endvidere, at han egentlig ikke mener, at holdet spillede dårligt i første halvleg, men at man slukkede i seks minutter. Blandt andet sov spillerne på et indkast, mener David Nielsen om den sidste periode af første halvleg, hvor AaB'erne scorede tre mål.

Endelig påpeger han også, at de godt kan komme tilbage fra 1-3 én gang på en uge, men ikke to gange med henvisning til sejren på 4-3 over FC Midtjylland.

Næste opgave for AGF er mod FC København på hjemmebane.