Video : Tipsbladet
Superliga

Gratis FC Nordsjælland-profil har adskillige bejlere

Abdul Mumin kan vælge og vrage, når hans kontrakt udløber med FC Nordsjælland.

Nicolai Larsen forlader FC Nordsjælland på en fri transfer efter denne sæson. Målmanden har allerede skrevet kontrakt med franske Guingamp. Den næste mand i rækken, der forlader Farum-klubben ved kontraktudløb, kan meget vel blive Abdul Mumin.

Midtstopperen har en aftale for resten af indeværende sæson, og der er ikke meget, der tyder på, at samarbejdet forlænges. Mumin tiltrækker sig interesse fra mange klubber, og hans forhandlingsposition er gunstig qua det forestående udløb i FC Nordsjælland.

Læs også:Avis: Storklubber så nærmere på FCN-komet mod Brøndby

Ifølge Krant van West-Vlaanderen viser en belgisk trio bestående af KV Kortrijk, Club Brugge og Zulte Waregem interesse for Abdul Mumin, og det samme gør engelske Leicester og Brighton, franske Nimes og Montpellier, spanske Getafe og Almeria, de skotske mestre fra Celtic samt PSV fra Holland.

Der tegner sig med andre ord et billede af, at Abdul Mumin kan vælge og vrage, når han efter sæsonen skal tage stilling til fremtiden.

Læs også:FCM-talent om ros: Når det kommer fra ham, er det rigtig stort

22-årige Abdul Mumin har været på banen i 25 Superliga-kampe for FC Nordsjælland i denne sæson, og han har dermed været den foretrukne makker til Kian Hansen i midterforsvaret. 

Søndag sad han på bænken i alle 90 minutter, da FC Nordsjælland tabte 0-2 til Brøndby IF. 

Læs også:FCM-angriber scorede igen mod FCK: Kan godt lide at spille mod dem

Læs også:Et år til udløb: Brøndby-træner tænker ikke på ny kontrakt

Læs også:FCN vil erstatte Nicolai Larsen med målmand udefra