Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-angriber jublede mod FCK-fans: Jeg gør, hvad mit hjerte siger

Sory Kaba holdt hænderne bag ørene ud mod FC Københavns fans, efter han scorede i søndagens topkamp. Det var dog ikke for at provokere, siger han. Det var bare det, han følte for i øjeblikket.

Da Sory Kaba prikkede bolden i mål i Telia Parken søndag aften, løb han i retning af de få hundrede FC København-fans på den ene tribune. Samtidig holdt han begge hænder bag ørerne som for at signalere, at han ikke kunne høre dem.

Han gjorde det dog ikke for at provokere, eller fordi han havde planlagt det på forhånd, insisterer han. Når han jubler, gør han bare det, der falder ham ind, og søndag aften var det altså hånden bag øret-jublen.

- Det er bare fejringen, jeg kan lide. Jeg gør bare det, jeg føler på banen. Det er ikke, fordi jeg tænker på det før kampen. Jeg gør det bare, fordi jeg følte for det, sagde Sory Kaba efter kampen.

Var det en provokation?

Læs også:FCM-angriber scorede igen mod FCK: Kan godt lide at spille mod dem

- Nej, nej, nej. Det er bare følelsen på banen. Jeg er altid sådan. Jeg gør, hvad mit hjerte fortæller mig, og hvad jeg føler.

Og hvad sagde dit hjerte?

- Bare det. Mit hjerte sagde, jeg skulle gøre det. Men det er ikke noget mod København eller noget. Det er bare en kamp.

Kaba kan dog godt lide at spille mod FC København. Han har nu scoret tre af sine seks Superliga-mål mod netop FC Mirdjyllands nærmeste konkurrent til mesterskabet.

Læs også:Solbakken kårer FC Midtjylland som mester: Løbet er kørt

- Jeg vil ikke lyve; jeg kan godt lide de største kampe. FCK er en stor kamp, og det er godt for vores fans. De ligger på andenpladsen, og jeg har scoret mod dem to gange nu (to mål i samme kamp i efteråret, red.), så det er jeg meget glad for. Men også for vores teamwork. I anden halvleg arbejdede vi sammen, alle sammen. Så det var en god sejr for alle, siger Sory Kaba.

FC Midtjylland er nu 11 point foran netop FCK, og eftersom der kun resterer seks runder af sæsonen, udpegede Ståle Solbakken FCM til mestre. Kaba vil dog ikke fejre guldet.

- Vi har en hård kamp mod Nordsjælland næste uge, og torsdag efter har vi København igen og så AGF. Så vi er ikke mestre endnu. Men i dag var en god sejr for fansene og for fansene, siger han.

Læs også:Frank Onyeka var ikke overrasket over FCM-dominans

Læs også:FCM slår FCK i Parken og tager stort skridt mod guld

Læs også:Bedst og værst: FC Midtjylland har fundet en ny juvel