Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-fans donerede sæsonkort: Nu koster det at få pladsen igen

De AGF-tilhængere, der donerede deres sæsonkort til Superliga-klubben, skal nu punge ud for at få deres gamle plads tilbage.

Da coronakrisen buldrede derudaf, valgte 80 procent af klubbens sæsonkortholdere at donere deres tilgodehavende for at støtte klubben i en svær tid. Nu skal selvsamme fans til lommerne for at få deres plads tilbage, skriver stiften.dk.

Politikerne har åbnet for, at der kan komme flere fans på stadion til de resterende kampe i sæsonen, og AGF giver sæsonkortholderne førsteprioritet, men de skal betale halv pris for at få fingre i en billet.

Det er vel at mærke for at få adgang til en plads, som de allerede havde betalt for én gang via deres -  nu donerede - sæsonkort.

Læs også:Chefredaktøren er (heldigvis) en idiot

Det er det ikke alle, der er tilfredse med.

- Jeg synes ikke, det er rimeligt, at man skal betale for en billet, man allerede har betalt for. Det er lidt billigt købt at få halv pris og en fadøl, når man allerede har betalt for sit sæsonkort, som man valgte at donere i en svær tid, siger sæsonkortholderen Preben Merrild til stiften.dk.

i AGF afviser man kritikken.

Læs også:DBU giver nye licenser til danske klubber

- Jeg synes, vi viser goodwill over for sæsonkortholderne ved, at vi sælger billetterne til halv pris og giver en fadøl. Vi er meget glade og taknemlige for de sæsonkortholdere, der valgte at støtte os under coronakrisen. Det har været en helt fantastisk støtte. Jeg kan godt forstå, nogle undrer sig over det, men det er altså lige efter bogen, siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

Søren Højlund Carlsen forklarer videre, at AGF ikke har ønsket at gøre forskel på de sæsonkortholdere, der valgte at donere deres tilgodehavende, og de som ikke gjorde. Han understreger, at alle parter var varslet på forhånd, og at Forbrugerrådet Tænk har rost AGF for håndteringen. 

AGF møder FC København på hjemmebane på søndag. 

Læs også:Lars Lilholt tager afsked med SIF-profil: Den næstmest kendte i Gammel Rye

Læs også:Superliga powerranking: FCM brøler af de tandløse løver, BIF dufter metal

Læs også:AGF forventer op til 9000 tilskuere til FCK-brag