Video : Tipsbladet
Premier League

David de Gea kan overhale Peter Schmeichel torsdag

Torsdag aften kan David de Gea spille sin 399. kamp for Manchester United, og det er én flere end Peter Schmeichel nåede.

Peter Schmeichel nåede at vogte buret i hele 398 kampe for Manchester United i sin karriere som professionel fodboldspiller, og kun én målmand, Alex Stepney, står noteret for flere kampe. Men torsdag ryger Schmeichel efter alt at dømme ned på tredjepladsen.

Når Manchester United møder Aston Villa torsdag aften, vil David de Gea formentlig være på plads i målet, og det vil være hans 399. kamp for den engelske klub.

Læs også:Shaw om formstærke United: Vi har aldrig spillet bedre

Den spanske keeper kom til Manchester United i 2011 som afløser for Edwin van der Sar, der selv nåede 266 kampe for klubben. Og efter en usikker start har de Gea været en dygtig målmand, som har sikret United stabilitet på posten.

Der er også udsigt til flere kampe i Manchester United for David de Gea.

Målmænd spiller ofte indtil de nærmer sig at 40 år, og spanieren er endnu kun 29 år og har kontrakt med Manchester United indtil 2023. Dermed kan han potentielt også nå at overhale målmand Alex Stepney, der nåede hele 539 kampe som målmand for United.

De Gea mangler også blot 138 kampe for blive den udlænding med flest kampe i Manchester United-trøjen. Den pris besidder irske Tony Dunne i øjeblikket med 535 kampe.

Læs også:Lindegaard om horribel Helsingborg-start: Meget værre i United

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: United på jagt efter endnu en Premier League angriber