Video : Tipsbladet
Superliga

Jesper Hansen: 2-0-målet slukker os

FC Midtjylland-målmand Jesper Hansen kan godt se, at den nye bagkæde ikke var helt klar til at spille sammen mod AGF.

FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen måtte se sig passeret tre gange i holdets nederlag på 0-3 til AGF, og det påpeger han blandt andet skyldtes, at man havde skiftet alle fire normale startere i forsvaret.

Det fortæller han i et interview med Canal 9 umiddelbart efter kampen.

Læs også:AGF-stopper: Vi fik at vide, at vi bare skulle køre på

- Vi sætter selvfølgelig en ny bagkæde ind, som har været skadede og ikke har spillet særligt meget. De skal jo lige spilles sammen, siger han og fortsætter:

- Vi havde selvfølgelig allesammen håbet på, at vi havde gjort det bedre i dag efter vi vandt mesterskabet i torsdag, men jeg synes bare, at det er ærgerligt, at vi kommer bagud 2-0. Vi sad derinde og vi sagde, at vi måtte gøre det bedre i anden halvleg. Men så kom 2-0-målet, og det slukker ligesom lidt det hele for os, lyder det fra Jesper Hansen.

Læs også:Bedst og værst: Højers tordenstøvle var højdepunktet i AGF's sejr

Derfor mener han også, at det var fuldt fortjent, at AGF vandt kampen, ligesom han mener, at de sad på det hele. Desuden peger Jesper Hansen på, at der manglede sult blandt FCM-spillerne.

- Dem som kommer ind har chancen for at vise sig frem, og når man træder ind, så skal man altid give den fuld æde, slutter han.

Næste opgave for FC Midtjylland er en hjemmekamp mod FC Nordsjælland.

Læs også:Ståle Solbakken forventer sølvfinale mod AGF

Læs også:Brøndby-træner erkender svær vej til tredjeplads