Video : Tipsbladet
1. division

NordicBet Liga-oprykker jagter millioner i naboopgør

Kolding IF kan hale ind på FC Fredericia og spille sig tættere på en millionpræmie, hvis de vinder tirsdagens opgør.

Når Kolding IF og FC Fredericia tørner sammen tirsdag aften, er der millioner på spil. De to mandskaber kæmper således om tredjepladsen i NordicBet Ligaen, som ifølge Jydske Vestkysten giver en pengepræmie på to millioner kroner.

Med tre runder igen og et forspring på fem point ned til Kolding kan FC Fredericia så godt som sikre placeringen – og pengene – med en sejr.

Men i Kolding IF er man også lokket af pengepræmien, selvom det ikke var et af oprykkernes mål før sæsonen. Det siger Michael B. Flyvholm, der er kommerciel ansvarlig i klubben, til Jydske Vestkysten.

- På et generelt plan har det været sådan, at hver gang, vi har spillet en fodboldkamp, har vi end ikke ænset, hvad der er sket oppe over os. Vi har altid kigget ned ad, for det er lige som dér, hele fokus har været. Vi skulle overleve i 1. division.

Læs også:DBU giver nye licenser til danske klubber

- Så det er ikke et mål, vi har haft for øje, og jeg tror også, det er lidt naturstridigt i forhold til de andre budgetter, vi er oppe mod. Men både skalpen og den økonomiske gulerod er da ekstremt tillokkende, siger Michael Flyvholm til avisen.

Kolding IF er allerede sikre på at overleve i 1. division. 

Læs også:Kolding-ledere angreb dommeren verbalt efter nederlag