Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC forlænger med alsidig back

Björn Kopplin fortsætter i Randers i nogle år endnu.

Randers FC siger farvel til klubmanden Johnny Thomsen denne sommer, men kronjyderne beholder en anden af deres andre backs i de kommende - nemlig Björn Kopplin.

Tyskeren, hvis aftale stod til at udløbe næste sommer, har således skrevet under på en ny aftale, der holder ham i Randers indtil sommeren 2024. Det meddeler klubben torsdag i en pressemeddelelse.

Læs også:Gik "dramatisk" ned i løn for at forlade Randers: Det var et let valg

Ifølge sportsdirektør Søren Pedersen er det både en gevinst på og uden for banen. 

- Björn er prototypen på en Randers FC-spiller, der er garant for hårdt arbejde og høj kvalitet. Han er en fleksibel spiller, som kan dække flere positioner både i forsvaret og på midtbanen. Og så er han en fantastisk fyr, som er god for holdet både på og uden for banen, og et kæmpe forbillede for de unge spillere med sin professionelle tilgang, siger Søren Pedersen.

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer udfordrer Damsgaard

Björn Kopplin skal efter alt at dømme overtage højre back, når Johnny Thomsen forlader klubben, men han kan dog også gøre sig på både venstre back og midtbanen.

Jeg spiller den position, hvor træneren har brug for, at jeg skal spille. Jeg vil gerne spille så mange kampe som muligt og hjælpe holdet, siger Kopplin og fortsætter:

- Jeg har store ambitioner her i Randers FC. Vi har været tæt på at komme med i top-6 et par gange nu, så det vil jeg gerne opnå sammen med holdet. På den korte bane skal vi vinde Europa Playoff-finalen, men der er stadig et stykke vej. I øjeblikket har vi fokus på returopgøret mod OB på søndag.

Hidtil står den 31-årige tysker noteret for 44 kampe i Superligaen for Randers. Tidligere har han spillet for Hobro IK og Brøndby IF i Superligaen. 

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Superliga-veteran på klubjagt: Jeg kan præstere endnu bedre

Læs også:OB’er erkender: Der har været for langt mellem snapsene