Video : Tipsbladet
Premier League

Solskjær svarer Mourinho og Lampard: Ingen af mine spillere filmer

Ole Gunnar Solskjær hævder, at visse folk prøver at påvirke dommerne, og at hans egne spillere ikke filmer.

Både Jose Mourinho og Frank Lampard har i de seneste dage hævdet, at Manchester United har været heldige med videodommersystemet VAR på det seneste, men det er De Røde Djævles cheftræner, Ole Gunnar Solskjær, langt fra enig i.

Forud for søndag FA Cup-semifinale mod netop Frank Lampard og Chelsea svarer nordmanden på kommentarerne.

Solskjær siger således, at folk prøver at påvirke dommerne.

Læs også:Kæmpe hjælp til Manchester United: Alle statistikker går imod Leicester

- Det ser ud til, at der er en agenda, som skal prøve at påvirke dommerne, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge The Guardian og fortsætter:

- Der er for mange mennesker, der taler og prøver at påvirke folk. Jeg prøver overhovedet ikke at påvirke folk. Du tjener dit eget held, og jeg kunne også tale om de røde kort mod Southampton og West Ham, der burde have været i kampe, hvor vi tabte point.

Samtidig understreger Ole Gunnar Solskjær, at Manchester Uniteds spillere på ingen måde prøver at snyde dommerne ved eksempelvis at filme.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Barca-spillere vil have hollandsk legende som træner

- Jeg vil forsvare mine spillere 100 procent - de er ikke filmere. Ingen af dem forsøger overhovedet at snyde dommeren. Hvis du har hurtige fødder som Dan James, Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood, bliver du tacklet inden for og uden for feltet, og nogle af vores spillere kunne have brækket deres ankler i denne sæson. Så jeg vil bare have dem til at blive beskyttet, siger nordmanden.

Manchester United og Chelsea tørner sammen søndag klokken i FA Cuppen. Vinderen af det opgør er klar til finalen mod Arsenal.