Video : Tipsbladet
1. division

Dukkede aldrig op i Vejle: Nu er Niger-angriber på vej til Køge

Per Rud og HB Køge har ifølge Ekstra Bladet sikret sig angriber Victorien Adebayor, der mest er kendt for aldrig at dukke op i Danmark og Vejle, som lejede ham for et par år siden.

Det bliver en barks omgang næste sæson i NordicBet Ligaen, hvor tre hold kommer ned fra Superligaen, så det er med at holde tungen lige i munden og sikre sig gode trupper - ellers kan der vente kamp om overlevelse.

Det gælder også i HB Køge. Klubben har netop sikret sig en ny sæson i den næstbedste række, hvor man ligger nummer ni, og nu er man ifølge Ekstra Bladet tæt på at kunne præsentere en spændende angriber til truppen.

Der er tale om Victorien Adebayor fra Niger. Han er 23 år og spiller for Inter Allies i Ghana. Ifølge Ekstra Bladet står han til en længere aftale med den danske klub, og denne gang er det ventet, at han dukker op.

Læs også:Vejle vil ophæve kontrakt med forsvundet spiller

For det gjorde han nemlig ikke, da han for et par år siden skulle til Vejle Boldklub.

Dengang var Victorien Adebayor, nu 23 år, et stort talent, som Vejle havde sikret sig en lejeaftale på. Men han dukkede aldrig op, og i stedet blev aftalen med angriberen ophævet, så han aldrig fik vist sig frem i dansk fodbold.

Nu - et par år forsinket - står han til en aftale med klubben fra NordicBet Ligaen.

Læs også:Blev væk fra lejeophold i Vejle: Nu er angriber på blokken flere steder

Per Rud, sportsdirektør i HB Køge, bekræfter, at han kender Victor Adebayor, og at Niger-angriberen er en spændende spiller.

I denne sæson har angriberen scoret 12 gange i 13 kampe, og i sidste sæson stod han for syv scoringer i 12 kampe for Inter Allies.

Angriberen har 20 landskampe på cv'et og har scoret syv gange for sin nation.

Læs også:Vejle henter 21-årig angriber

Læs også:Skader og landsholdsopgaver: Vejle mangler ni spillere til pokalkamp

Læs også:Vejle henter ukrainsk midtbanespiller med Bundesliga-fortid