Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-målscorer: Vi er trætte

Det lykkedes FC København at hive sølvmedaljerne hjem, men det har ikke været uden at bruge kræfter.

Søndag vandt FC København 2-1 over FC Nordsjælland i egen hule.

En sejr der betød, at medaljen, der blev hængt om halsen, var af sølv i stedet for bronze. Den type karat er man ikke helt tilfreds med i det københavnske, fortæller målscoren til 1-0, Jonas Wind, der lige akkurat godkender sæsonen.

Læs også:Ståle om N'Doye-forlængelse: Han skal kunne spille

- Vi vil selvfølgelig helst vinde guld, men det er trods alt dejligt, at vi endte med at få sølvet, siger angriberen til klubbens hjemmeside.

- Vi er trætte efter en lang sæson, men vi fik hevet sejren i land i dag, og det var OK. Vi fik ellers en god start på sæsonen, men indrømmet, vi har haltet efter FC Midtjylland i denne sæson, men fik formåede at rejse os her til sidst - og fik som sagt hevet sølvet og 2. pladsen i land.

Læs også:David Nielsen om sølvjagt: Spillerne har været hårdt presset

Ifølge den unge angriber, så er der en klar årsag til, at det ikke blev til mere for FC København.

- Vi har manglet lidt i det offensive felt - og har også lukket for mange mål ind - men vi har haft mange problemer i denne sæson, og har bare ikke spillet op til vores niveau, lyder den ærlige vurdering.

FC København-spillerne får nu nogle dage at hvile sig i, inden de næste onsdag går løs i Europa League-returkampen mod Basaksehir fra Istanbul i Tyrkiet.

Læs også:FC København-truppen får miniferie inden Europa League

Læs også:Solbakken: Sølv var det maksimale, vi kunne opnå

Læs også:FCK-talisman: Vil gerne blive i klubben