Video : Tipsbladet
Superliga

Månedens Hold i Superligaen - juli

Tipsbladet.dk er klar med Månedens Hold i Superligaen.

Der er stadig én kamp tilbage i kalenderen, men opgøret på onsdag mellem AGF og OB tæller ikke som en officiel Superliga-kamp, og derfor kan man allerede nu gøre endelig status over den forgangne måned. Det har vi gjort ved at kigge på de 11 bedste præstationer.

Her er Månedens Hold i Superligaen:

Målmand: Jacob Rinne, AaB 
Det forlyder, at Jacob Rinne kan have aftjent sin værnepligt i AaB, og man må gøre honnør for den svenske målmand. Rinne har holdt et højt niveau i AaB, og det gælder ikke mindst i den forgangne måned, hvor han var redningsmand i flere omgange. Juli blev også måneden, hvor Jacob Rinne rundede 100 kampe for nordjyderne.

Højre back: Andreas Bruus, Brøndby IF 
Her kan man tale om et gennembrud i gult og blåt. Fra at være afskrevet af de fleste har Andreas Bruus genopfundet sig selv om wingback i Brøndby, og han var storspillende i juli. Bruus ligner på alle måder en fremtidens mand på den position i Brøndby, og det er godt set af Niels Frederiksen at omskole offensivspilleren. 

Central forsvarer: Rasmus Thelander, AaB 
AaB's tremandsforsvar har fungeret godt med Rasmus Thelander som den mest fremtrædende. Stopperen har formået at holde sig skadesfri i en længere periode nu, og han er virkelig blomstret i den sidste del af foråret. 

Læs også:AaB arbejder på transfer: Vi er meget tæt på noget

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF
Frederik Tingager har dannet en solid stopperduo med Sebastian Hausner, der også kunne være kommet på Månedens Hold, havde det ikke været for en fatal fejl mod AaB i 32. runde. Tingager er vokset med opgaven i Aarhus, og han er en stor profil på AGF-mandskabet. 

Venstre back: Casper Højer Nielsen, AGF
Han sluttede af med en sløj præstation mod Brøndby, men der ikke været nogen over eller ved siden af Casper Højer Nielsen i juli. Det er decideret utroligt, hvad AGF-backen har præsteret - ikke mindst offensivt, hvor det blev til tre mål og tre assists. Superligaens med afstand bedste venstrefod sidder på Casper Højer Nielsen. 

Højre midtbane: Anders Dreyer, FC Midtjylland
Anders Dreyer blev hentet til FC Midtjylland i januar for at bidrage i mesterskabskampen, og det tidligere Esbjerg-talent har leveret varen. Dreyer sikrede reelt FC Midtjylland mesterskabet med sit slangehug mod FC København, og han er én af få midtjyder, der ikke gik ned i niveau, efter mesterskabet var sikret. 

Central midtbane: Ayo Simon Okosun, AC Horsens
Fyrtårnet skilte sig for alvor ud for AC Horsens i juli, hvor han scorede i tre ud af fire kampe. Ayo Simon Okosun passer som fod i hose på Bo Henriksens mandskab, men nu søger den FCM-ejede midtbanespiller nye græsgange. Han sigter efter at finde en klub i udlandet. 

Central midtbane: Rezan Corlu, Lyngby Boldklub
Lyngby sendte Hobro IK ned i NordicBet Ligaen, og forskellen på de to mandskaber i de højdramatiske playoff-kampe var Rezan Corlu. Offensivspilleren dominerede både i Hobro og i Lyngby, og han afleverer altså de kongeblå som et Superliga-mandskab. Juli fik dog en lidt trist afslutning med et rødt kort og en spytklat i ansigtet fra Imed Louati. Dermed indleder han den kommende sæson i karantæne - derfor glæder de sig formentlig alligevel til at få ham tilbage i Brøndby. 

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 36. spillerunde

Venstre midtbane: Jørgen Skjelvik, OB
Det har lidt i det skjulte været en rigtig god måned for Jørgen Skjelvik i OB. Nordmanden har gjort det godt som wingback, og han har nogle spændende kvaliteter på modstanderens halvdel. Det gode blik for holdkammeraterne har ført til fynske chancer og mål. 

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF
Mikael Uhre scorede et flot hattrick mod FC Nordsjælland, og i alt blev det til fire fuldtræffere i den forgangne måned. Det burde været blevet til endnu flere, men Uhre har grebet sin chance og går på sommerferie med et lille momentum og blod på tanden i forhold til næste sæson. 

Angriber: Max Fenger, OB
Da foråret gik i gang, var der ikke mange, der kendte Max Fenger, men den 18-årige OB-angriber har for alvor slået sit navn fast. I skadesfraværet af Mart Lieder har Fenger fået chancen, og nu skal hollænderen stå tidligt op for at få sin plads tilbage. OB-kometen spillede tre kampe i juli og scorede fire mål - man forstår godt, at fynboerne har belønnet Max Fenger med en ny kontrakt. 

Læs også:Blog: AGF skal fordoble budgettet for at indhente Brøndby og FCM

Læs også:Her er målmanden, SønderjyskE er tæt på at hente

Læs også:FC København-truppen får miniferie inden Europa League