Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere AaB- og SIF-spiller på vej til polsk klub

Den 24-årige midtbanespiller forlader Superligaen efter tre år.

Filip Lesniak har spillet i Danmark siden 2017, men nu ser det ud til, at den slovakiske midtbanespiller rykker udenfor Danmarks grænser.

I den netop overståede sæson var han udlejet fra AaB til Silkeborg IF, men kontrakten med nordjyderne udløber i de kommende, og den bliver ikke forlænget. I stedet fortsætter Filip Lesniak karrieren ifølge Przeglad Sportowy i Polen.

Læs også:Daniel Christensen indstiller karrieren: Skal være ejendomsmægler

Det skulle ifølge mediet være den polske klub Wisla Plock, der slår kløerne i den 24-årige midtbanespiller.

Efter sigende er Filip Lesniak en af en håndfuld spillere, som klubben vil præsentere i de kommende dage. Miguel Tavares fra FC Penafiel og Mateusz Lewandowski fra BFC Dynamo vil angiveligt også blive præsenteret inden længe, men for danske fodboldfans er Lesniak nok det klart mest velkendte navn.

Læs også:Kampprogram offentliggjort: Her er første spillerunde i NordicBet Ligaen

Filip Lesniak kom i 2017 til AaB fra selveste Tottenham Hotspur – dog havde han blot optrådt for den engelske klubs U23-hold. I det nordjyske slog midtbanespilleren imidlertid aldrig igennem og efter 44 kampeover to sæsoner, blev han sidste sommer udlejet til Silkeborg IF.

I Silkeborg blev det til 32 Superliga-kampe ud af 32 mulige, og slovakken var altså fast mand hos Superliga-nedrykkerne.

Læs også:Superligaens bedste: Casper Højer Nielsen og FCM vinder

Læs også:Succesmanager Bo Henriksen: Derfor melder jeg stoppet ud allerede nu

Læs også:Superliga powerranking: Svækket FCK havde heldet med sig i AGF-sølvduel