Video : Tipsbladet
Premier League

Thomas Frank om finaleplads: Vi var irriteret

Brentford sikrede sig lørdag en plads i Play-Off finalen, hvor vinderen får sig en tur i Premier League.

Efter tre nederlag på stribe, lykkedes det Brentford at vinde det vigtige returopgør mod Swansea onsdag aften.

Klubbens danske cheftræner, Thomas Frank, var da også en naturlig lettet mand, da det stod klar, at klubben havde sikret sig videre avancement.

Læs også:Klar til oprykningsfinale: Marcondes scorede i Brentford-sejr

- Både før og efter gårsdagens (tirsdag, red.) træning sagde jeg til drengene; vi forlader ikke banen, før vi er i finalen. Jeg føler, at vi er et bedre hold, og vi havde den der iriterende føleleser, og det hjalp også, at vi har slået Swansea to gange tidligere på sæsonen. Så hvis vi spillede op til det niveau, så er vi det bedre hold, sagde Thomas Frank til Sky Sports efter kampen.

Brentford-træneren løfter også sløret for, at en af klubbens fans muligvis havde en finger med i spillet i forhold til at sætte spillerne op.

Læs også:Brentford starter med fire danskere i skæbnekamp

- I morges fik jeg et opkald om, at en af vores fans havde lavet en video. Det var en fed video, lidt for langt til at vise i omklædningsrummet, men den blev sendt til spillerne i deres WhatsApp gruppe (chatprogram, red.).

- Jeg bad dem om at se videoen. Jeg sagde til dem, at de spiller for dem selv, deres familie og for klubben - men også for fansene. Når man ser videoen, så hved man, hvor meget det betyder for dem.

Thomas Frank og co kan læne sig tilbage i sofaen i aften og se opgøret mellem Fulham og Cardiff, der afgør, hvem der venter i Play-Off finalen. Her fører Fulham 2-0 efter en sejr på udebane.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Thomas Frank før skæbnekamp: Jeg vil personligt bære spillerne af banen

Læs også:Dagens Double: Svanerne kan undvige bierne