Video : Tipsbladet
Superliga

Johan Lange kunne ikke sige nej til Aston Villa: En unik mulighed

Han forlader FC København og Danmark for at blive sportsdirektør i Premier League-klubben Aston Villa, og det var en mulighed, der var umulig at sige nej til.

Han har været teknisk direktør i FC København siden 2014, men nu drager Johan Lange videre, og hvilken mulighed danskeren har fået.

Johan Lange forlader FCK med øjeblikkelig virkning for at blive sportsdirektør i Aston Villa.

Noget, han selvsagt er jublende lykkelig over.

Læs også:Bombe: Johan Lange bliver sportsdirektør i Premier League-klub

- Muligheden for at arbejde i en så stor og ambitiøs traditionsklub som Aston Villa i Premier League er unik. Derfor har jeg følt, at jeg var nødt til at forfølge den og drømmen om at være en del af verdens største liga, siger Johan Lange til FC Københavns hjemmeside og forklarer:

- Det er selvfølgelig ambivalent, fordi jeg samtidig forlader et arbejde og en klub, jeg holder enormt meget af og som er både udfordrende og inspirerende at være en del af.

- Jeg har fået lov til at arbejde sammen med dygtige mennesker både på og uden for banen, og jeg har lært meget af dem. Derfor ved jeg heldigvis også, at klubben står stærkt, og der er masser af kompetente mennesker til at drive den videre.

Læs også:Manchester United puster til ilden: Søger åbent en målmands-scout

Johan Lange fortæller, at det er vemodigt at sige farvel til FC København efter så mange år i klubben.

- Jeg kommer til at savne de store europæiske aftener, men mest kommer jeg til at savne hverdagen og det daglige arbejde med gode kolleger på 10eren, på FCK Talent og i Parken, så jeg kommer helt sikkert til at følge med og komme forbi så ofte, jeg kan.

- Jeg kommer til at savne alle mine kolleger, men særligt skylder jeg en stor tak til Ståle for det samarbejde, vi har haft gennem mange år. Han er en meget stor del af forklaringen på, at jeg kan få den her mulighed, siger Johan Lange.

Aston Villa overlevede akkurat i Premier League, da klubben vandt de sidste par kampe. Dermed er der også topfodbold på menuen i den kommende sæson i Birmingham-klubben.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: David Silva forhandler med ny klub

Læs også:Medier: Manchester City tæt på spansk stortalent

Læs også:Aston Villa smækker kæmpe prisskilt på Grealish: Kan slå engelsk rekord