Video : Tipsbladet
Skandinavien

Skuffet AC efter pokalfinale: Har lyst til at stoppe med at spille fodbold

Skuffelsen stod malet i ansigtet hos Anders Christiansen, efter at han og holdkammeraterne i danskerklubben Malmö FF torsdag tabte til svenske pokalfinale.

Malmö FF tabte torsdag den svenske pokalfinale til IFK Göteborg, der kunne fejre en sejr på 2-1 efter forlænget spilletid.

Malmö FF's danske cheftræner Jon Dahl Tomasson stillede blandt andre op med landsmændene Anders Christiansen, Søren Rieks og Jonas Knudsen, og forhåndsfavoritterne var foran 1-0 kort før tid, men så udlignede Patrik Karlsson Lagemyr, inden den tidligere Brøndby-spiller Alexander Farnerud blev matchvinder i den forlængede spilletid.

Læs også:FC København forlænger med Ragnar Sigurdsson

Naturligvis til enorm stor skuffelse for Anders Christiansen.

- Lige nu har man bare lyst til at stoppe med at spille fodbold, sagde den danske midtbanespiller til Malmö FF's hjemmeside kort efter kampen.

Læs også:FC København-profil har spillet næstflest minutter i hele verden

Malmö FF har ikke vundet den svenske pokalturnering siden 1989, og heller ikke i denne omgang lykkedes det de mangedobbelte mestre.

- Fodbold er brutalt af og til. Vi kan snakke nok så meget her efter kampen, men vi har tabt. Det er ikke første gang, det sker, men det er en hård følelse lige nu, lød det fra Anders Christiansen.

Malmö FF kan få revanche mod IFK Göteborg allerede på søndag, når de to hold tørner sammen i Allsvenskan. 

Læs også:Tomasson efter pokalskuffelse: Håbede at gøre fansene stolte

Læs også:Göteborg-nyindkøb med stikpille til Malmö-dansker efter pokalfinale

Læs også:Dansk profil skadet i Malmös pokalskuffelse