Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-anfører slår fast: Et skifte var aldrig et emne

Jordan Henderson overvejede aldrig at forlade Liverpool, selvom han fik en svær start i den engelske storklub.

Jordan Henderson står noteret for mere end 350 kampe for Liverpool og kunne for nylig løfte Premier League-trofæet for første gang som anfører for den engelske storklub.

Men da den engelske midtbanespiller kom til Liverpool fra Sunderland i 2011, blev der hurtigt sået tvivl om, hvorvidt han havde en fremtid på Anfield. Hurtigt forlød det også, at Jordan Henderson kunne være på vej væk fra Liverpool.

Læs også:Fabregas forklarer: Derfor vandt jeg flere titler i Chelsea end Arsenal

Men et skifte har aldrig været et emne. Det slår Liverpool-kaptajnen fast i et interview med Liverpool Echo.

- Det var klart, at det ikke altid var let i starten af min Liverpool-karriere, og selvom der blev snakket meget om, var det aldrig et emne at forlade Liverpool. Jeg vidste, at det ikke var det, jeg ville, og det gav mig endnu mere motivation til at bevise, at folk tog fejl, siger Jorden Henderson og fortsætter:

- Brendan Rodgers var rigtig god i det henseende. Han sagde, at han ville hjælpe mig med at blive bedre og lære de ting, jeg havde brug for, hvis jeg skulle ind på holdet mere regelmæssigt. Taktisk blev jeg mere opmærksom og fik en bedre forståelse af spillet, og det hjalp, da jeg blev mere detaljeorienteret. 

Jorden Henderson, der nu er 30 år, blev for nylig også kåret til årets spiller i Premier League af de engelske journalister.

Han har desuden også tre år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, hvorfor han også kan nå at komme i nærheden af 500 kampe for Liverpool i de kommende sæsoner, hvis ikke skader eller et skifte kommer i vejen.  

Læs også:Dansk træner fortsætter succesen i Liverpool: Forlænger kontrakten

Læs også:Liverpool-spiller skifter til Brighton