Video : Tipsbladet
Superliga

Podcast: Må Kamil Wilczek skifte til FC København?

Kamil Wilczek har fyldt meget i denne uge, og det gør han også i denne uges udgave af En Halvleg med Redaktionen, hvor lytterne også kan blive klogere på Superligaens transferstrategier

Som et lyn fra en klar himmel blev Superligaen sent onsdag aften ramt af historien om, at Kamil Wilczek skifter til FC København, og torsdag blev handlen officiel.

Handlen sendte chokbølger gennem dansk fodbold og rejste en masse spørgsmål. Hvorfor skulle Wilczek lige netop vælge FC København? Kan han tillade sig det? Bør det her give stof til eftertanke i klubbernes kommunikation? Og hvordan passer den polske målscorer ind i FCK-angrebet?

Kamil Wilczek passer i hvert fald glimrende ind i podcastens andet emne: Transferstrategier. Gennem fem uger har Tipsbladet skrevet om Superliga-klubberne transferstrategier – eller snarere mangel på samme – og det er interessant at se, hvad købet af Wilczek repræsenterer i FC København. Men der er mange andre interessante pointer at grave ud af snakken.

Desuden tager En Halvleg med Redaktionen sine sædvanlige afveje til Casablanca, Palle ”Banks”-rouletten, fodbold på Bornholm og meget andet.

Husk Tipsbladet i bladkiosken i dag eller på abonnement her

Hør ugens podcast herunder:

Læs også:Tidligere Superliga-angriber vender hjem til Danmark

Læs også:Avis: Bologna vil igen på rov i FC København

Læs også:Göztepe-leder om Wilczeks FCK-skifte: Han er godt nok en modig mand

Læs også:Officielt: AGF sælger Mustapha Bundu til Anderlecht

Læs også:Fanklub-formand: Wilczek kan starte med at lave hattrick mod Brøndby