Video : Tipsbladet
Europa League

United-keeper før FCK: Det er liv eller død

Det kræver en ekstra indsats fra Manchester United-spillerne, når kampene i Europa League nu afgøres over blot et enkelt opgør.

Sergio Romero kommer med al sandsynlighed til at vogte buret for Manchester United, når englænderne mandag møder FC København i Europa.

Målmanden har stor erfaring med knockout-kampe fra VM- og Copa America-slutrunder med Argentina, og han ved derfor, hvor meget der er på spil, når sejrsherren findes over blot et enkelt opgør.

- I Argentina siger vi, at det er "vida o muerte." Liv eller død. Hvis du vinder, går du videre, men hvis du taber, skal du hjem, indleder han over for klubbens hjemmeside.

Læs også:Barcelona sendte Napoli ud efter målrig første halvleg

Romero uddyber, at Manchester United går benhårdt efter at spille sig hele vejen til finalen.

- Faktum er, at det bliver afgjort over en enkelt kamp, og man skal vinde. Alt kan ske i en kamp. Dit fokus og mindset skal være på plads, og dine ben skal altid være klar til at svare igen.

- Hvis vi har en holdkammerat, der har problemer på dagen, skal alle gutterne være med til at løfte ham, så han kan være med i kampen på den bedst mulige måde. Hver eneste indsats til træning hver dag såvel som vores drømme er fokuseret mod at få United i endnu en Europa League-finale. 

Læs også:Setien: Bliver kompliceret mod Bayern

- Så vi kommer til at arbejde hårdt for at få det til at ske, lyder det.

Kampen mod FC København fløjtes op klokken 21.00.

Læs også:Wind om skifte: Der kan sagtens gå nogle år

Læs også:Genvalg til FCK-spillere mod United

Læs også:Yussuf Poulsen inden Atlético-brag: Ser os som klare underdogs