Video : Tipsbladet
Europa League

FCK'er ville ikke slippe sin trøje efter United-kamp: Den skal op på væggen

William Bøving kom ind i slutfasen af opgøret mod Manchester Untied, og den 17-årige angriber leverede et fint indhop for Løverne.

Han fik sin europæiske debut for FC København mod Manchester United, og den 17-årige angriber William Bøving kan se tilbage på et godt indhop, der med sikkerhed giver ham mod på mere.

Bøving kom ind i den forlængede spilletid i stedet for opgørets store oplevelse Rasmus Falk, og teenageren gik godt med i kombinationerne og lykkedes med sine aktioner.

Men da kampen sluttede, gjorde Bøving ikke som alle de andre.

Læs også:Det store Europa-overblik: Se programmet for Champions League og Europa League

FCK-spilleren byttede ikke sin kamptrøje med en spiller fra Manchester United.

- Jeg har beholdt min egen trøje! Den skal nok hjem og hænge på væggen, siger angriberen til FC Københavns hjemmeside.

Manchester United endte med at vinde opgøret med 1-0, men FCK havde i den grad ære af kampen, som altså først var afgjort efter 120 minutters fodbold.

Læs også:Holse glæder sig over mål: Gennembruddet har ladet vente på sig

Bøving var ikke overraskende glad for at få chancen i en Europa League-kvartfinalen.

- Der var selvfølgelig lidt kriller i maven, da jeg fik besked på at gøre mig klar og afløse Rasmus Falk, der jo spillede en helt forrygende kamp. Men når først man kommer ind, tænker man ikke over det. Så handler det bare om at spille i holdets tjeneste.

- Men det var da fedt at få lov at spille sådan en stor kamp mod nogen, som man ellers kun ser i fjernsynet. Og når man så får bevist, at man godt kan være med og spille med dem, så giver det jo masser af selvtillid. De var nok lidt trætte, mens jeg kom med frisk energi. Så det betyder meget for mig og min udvikling, siger han.

FC København er nu gået på ferie, inden Superligaen indledes igen om en måned, og der ligeledes venter kvalifikationskampe til Europa.

Læs også:FCM-boss om europæisk gruppespilsgaranti: Det er helt unikt

Læs også:Nyt rygte: FCK følger Andreas Skov Olsen - Bologna overvejer at sælge

Læs også:Agent: Andrew Hjulsager bliver i KV Oostende