Video : Tipsbladet
1. division

FC Helsingør henter duo hos NordicBet Liga-nedrykker

To forstærkninger er på plads hos FC Helsingør, der skal spille i NordicBet Ligaen efter sommerferien.

Philip Rejnhold Olsen og Sebastian Czajkowski var i den forgangne sæson med til at rykke ud af NordicBet Ligaen med FC Roskilde, men efter sommerferien fortsætter duoen alligevel i den næstbedste danske række.

De skifter således begge til FC Helsingør på en fri transfer. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Læs også:Viborg jagter oprykning til Superligaen: Alt andet vil være uambitiøst

I FC Helsingør har man ifølge Brian Gellert, der er sportslig ansvarlig i klubben, længe haft et godt øje til de to spillere.

- Der er tale om to spillere, der har været i vores sigtekorn et stykke tid, og de passer rigtig godt ind i den trup vi gerne vil bygge op heroppe. De kommer begge med noget fart og fysik, og er meget ambitiøse med deres fodbold.

- Sebastian har bevist, at han kan score mål i både NordicBet Ligaen og Superligaen, og det er ikke nogen hemmelighed, at Philip var ret eftertragtet, efter at have spillet en rigtig god sæson i Roskilde. Det er to spillere, som vi forventer os meget af, siger Brian Gellert i pressemeddelelsen.

Af de to spillere fik højre back Philip Rejnhold, 24 år, mest spilletid for FC Roskilde i den forgangne sæson, hvor han spillede 22 kampe. Sebastian Czajkowski, 23 år, spillede 18 kampe som angriber med tre mål til følge. 

Læs også:Tester tre spillere: Silkeborg ser nærmere på målfarlig tysk kantspiller

Læs også:Lokalpolitiker er gal over alt for mange fejl på nyt stadion i Helsingør