Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere landsholdsspillers søn får ungdomskontrakt i EfB

Den 16-årige forsvarsspiller har fået en treårig ungdomskontrakt hos Superliga-nedrykkerne.

Esbjerg fB holder på et af deres største forsvarstalenter, da Malthe Boy Kristensen har sat sin underskrift på en treårig ungdomskontrakt med Superliga-nedrykkerne. Det meddeler Esbjerg fB i en pressemeddelelse.

Den 16-årige forsvarsspiller er heller ikke bare hvem som helst, og både hans farfar Viggo Kristensen og far Jesper Kristensen har en fortid på førsteholdet i EfB. Jesper Kristensen var også forbi Brøndby IF og nåede at spille et par landskampe, før han stoppede karrieren på grund af skader som 24-årig.  

Læs også:Efter Ankersen-signing: Esbjerg-boss vil have flere forstærkninger

Og Malthe Boy Kristensen ser også ud til at besidde det fodboldtalent, der har gået i arv i familien.

Trods sin unge alder har han været omkring førsteholdet i denne opstart, mens han også tidligere har spillet kampe for U19-mandskabet. I EfB glæder man sig derfor også til at videreudvikle den unge spiller. 

Læs også:Ny Esbjerg-træner klar i mælet: Der skal spillere ind

- Malthe Boy Kristensen er en stærk forsvarsspiller, der med stor ærgerrighed evner at forsvare fremad, hvilket passer godt ind i vores spillestil. Han har bygget på sit spil i løbet af det seneste år, og det skyldes hovedsaglig en god træningsparathed og arbejdsom attitude, og derfor har det været naturligt at lave en aftale. Vi i trænerteamet glæder os til at videreudvikle Malthe, og i fællesskab har vi lavet en god plan for, hvordan det skal ske, siger Lars Vind, akademichef i EfB, til klubbens hjemmeside.

Esbjerg fB skal i den kommende sæson spille i NordicBet Ligaen, efter at de i den forgangne sæson rykkede ud af Superligaen. De starter sæsonen mod Skive IK den 12. september, og forinden skal de spille tre testkampe.