Benelux

Sen scoring sikrede Leuven point i Iversen-debut mod Mæhle og Genk

Genk, med Joakim Mæhle i startopstillingen, spillede lørdag 1-1 med Daniel Iversens OH Leuven.

Leicester udlejede forleden danske Daniel Iversen til OH Leuven i den bedste, belgiske række, og her fik målmanden lørdag sin debut.

Det gjorde han ude mod Genk, der havde Joakim Mæhle i startopstillingen.

Mæhle og co. fik i sidste weekend en stærk start på sæsonen ved at besejre Zulte Waregem 2-1, men dagens værter havde svært ved at passere Iversen i første halvleg, og det stod fortsat 0-0 ved pausen.

Få minutter inden havde Cyril Dessers ganske vist sendt kuglen i nettet, men scoringen var efterfølgende blev underkendt efter VAR-gennemsyn.

Til anden halvlegs start blev Paul Onuachu, som i øvrigt var kommet på tavlen i sæsonpremieren, sat på banen i stedet for Mats Møller Dæhli, og det fik en umiddelbar effekt, da japanske Junya Ito gjorde det til 1-0 ti minutter inde i halvlegen - endda på oplæg af Mæhle.

Længe lignede det, at Iversen og holdkammeraterne aldrig ville rejse sig efter scoringen, men forløsningen kom efter 86 minutter. Her stod 25-årige Thomas Henry bag det udlignende 1-1-mål.

Cifrene blev også kampens slutresultat.

Det betyder, at Genk foreløbigt overtager førstepladsen i Jupiler Pro League. De kan dog overhales af flere hold senere lørdag og i løbet af søndagen.

Daniel Iversen og OH Leuven indtager i skrivende stund rækkens ottendeplads med to point.