AaB tabte testkamp trods frisparkskasse af Tim Prica

Den unge svenske angriber scorede i onsdagens testkamp, da AaB tabte til Esbjerg fB.

AaB spillede onsdag eftermiddag testkamp mod Esbjerg fB, og selvom nyindkøbte Tim Prica kom på måltavlen, sluttede det med et nederlag til nordjyderne. Esbjerg vandt således 2-1.

Til opgøret havde AaB et par nye ansigter i startopstillingen, da både Vladimir Prijovic og Timothe Nkada startede inde i testkampen.

Det var dog vestjyderne, der fik den bedste start på kampen. Joni Kauko bragte Esbjerg foran efter blot otte minutter med en velplaceret afslutning, og kort før pausen fordoblede den finske midtbanekriger endda også føringen med sin anden scoring.

I pausen skiftede AaB alle 11 spillere, og det betød blandt andet, at Tim Prica blev sendt i aktion.

Og den unge svensker skulle ikke bruge lang tid, før han bemærkede sig positivt. Efter ti minutter på banen sendte Prica således et frispark direkte i kassen og fik reduceret.

Mere blev der til gengæld ikke scoret, og Esbjerg fB tog sejren i kampen. Undervejs gav Superliga-nedrykkerne også spilletid til Andri Runar Bjarnason og Jakob Ankersen, som blev skiftet ind i løbet af anden halvleg.