Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere Mike Jensen-træner vil have ham til Brann: Ringer til ham

Mike Jensens tidligere træner i både Rosenborg og APOEL, Kåre Ingebrigtsen, ser gerne, at den danske midtbanespiller kommer til Brann.

Meget peger på et brud mellem Mike Jensen og hans cypriotiske klub APOEL.

I hvert fald skrev B.T. tidligere på ugen, at der var bud efter ham fra en række unavengivende klubber rundt om i Skandinavien.

En af de klubber kunne dog meget vel være Brann, hvor en stor Mike Jensen-fan styrer træningerne.

Læs også:Hareide udnævnt til ridder af Dannebrog

Norske Kåre Ingebrigtsen har netop overtaget tøjlerne i Brann, og da han får af vide, at den danske midtbanespiller rygtes væk fra den cypriotiske klub, som han selv bragte Mike Jensen til tilbage i januar, får han pludseligt travlt.

- ...Mike Jensen er en fantastisk fodboldspiller. Vi har ikke diskuteret ham (i Brann, red.). Men det må vil vel hellere gøre nu, siger Kåre Ingebrigtsen til norske Bergensavisen.

Den norske træner rådede også over Mike Jensen i Rosenborg, og selvom de to har en lang historie sammen, så er det nyt for Ingebrigtsen, at danskeren er på vej væk.

Læs også:Medie: Danske klubber følger Mike Jensen

– Det ved jeg ingenting om. Det sidste jeg fik med mig om Mike var, at han kom med i anfører-rådet i Apoel.

Ingebrigtsen lægger ifølge det norske medie ikke skjul på, at han hellere må ringe rundt og forhøre sig om, hvorvidt Brann kan være aktuelt for Jensen.

Mike Jensen spillede i øvrigt hele kampen for APOEL, da de fredag åbnede sæson skuffende ved at spille 2-2 mod oprykkerne fra Karmiotissa.

Læs også:FCK's nye fysiske træner: Tid til at tage skridtet videre

Læs også:Kroatiske medier: Ante Erceg tæt på skifte til Osijek

Læs også:Åge Hareide får dansk hyldest på ambassade i Oslo