Video : Tipsbladet
Superliga

Ny AaB'er har ikke spillet i et halvt år: Jeg skal nok finde formen hurtigt

AaB-nyerhvervelsen Pedro Ferreira har ikke spillet kampe i et halvt år, og det sætter et naturligt præg på den aktuelle form.

AaB hentede i sidste uge den portugisiske midtbanespiller Pedro Ferreira til klubben, og lørdag spillede han sine første minutter i den bolsjestribede trøje, da AaB mødte Hobro IK i en testkamp. Ferreira er glad for at være i gang igen, fastslår han over for Nordjyske.

22-årige Pedro Ferreira er kommet til AaB fra Varzim i hjemlandet, og i Portugal blev ligaerne lukket helt ned på grund af udbruddet af coronavirus, og derfor har midtbanespilleren ikke været i kamp siden marts.

Læs også:Friis bekymret efter nederlag AaB-test: Der mangler noget friskhed

Af samme årsag er han ikke i den bedste forfatning nu og her, men det skal nok komme, fastsår den nye AaB-spiller.

- Jeg var meget træt efter kampen, det er der ikke nogen tvivl om. Det er længe siden, jeg har spillet, og det kan jeg godt mærke. Men den form kommer hurtigt, siger Pedro Ferreira til Nordjyske.

Læs også:Nye danske tæsk til HSV: Rømer sikrede Randers sejren

Portugiseren fik 45 minutter på banen i testkampen mod Silkeborg IF - gæsterne fra Søhøjlandet vandt opøget 2-1. AaB spiller sæsonens første Superliga-kamp den 13. september på udebane mod Lyngby Boldklub. 

Læs også:Lyngby sejrede sikkert i Hvidovre-test

Læs også:Tim Prica scorede igen for AaB i nyt testnederlag

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub