Video : Tipsbladet
Europa League

Rieks nyder tilværelsen i Malmö: Måske bedre end nogensinde

Søren Rieks var torsdag involveret i Malmö FF's første scoring mod Cracovia i Europa League, og den danske offensiv-spiller føler sig i rigtig god form for tiden.

Malmö FF er videre til anden kvalrunde i Europa League, da polske Cracovia blev sendt hjem med et 2-0 nederlag i baggagen.

Den svenske klub scorede efter bare 23 sekunder af kampen på stærkt forarbejde af de to danske Jonas Knudsen og Søren Rieks.

Læs også:Fem ud af fem: Skandinaviske klubber holder festaften i Europa League

Førstnævnte sendte et langt indkast afsted mod Søren Rieks, der fandt Jo Inge Berget, som gjorde det til 1-0.

Oplægget fra Rieks er den seneste i rækken af gode præstationer, der har givet ham en fast plads blandt Jon Dal Thomassons første 11.

Læs også:Finsk klub bekræfter: Henter Markus Halsti

- Jag ved ikke, om jeg er bedre end nogensinde. Jeg syntes, at der var en omstilling i starten, da jeg gik fra venstrekanten til at spille angriber. Men efterhånden har jeg arbejdet mig ind i rollen. Det føles rigtig godt nu.

- Jeg har fundet min rolle og nyder den tro Jon har til mig, og selvfølgelig også den tro jeg har til mig selv. Jeg nyder at spille fodbold og ser frem til hver kamp, siger Rieks til Fottbolskanalen,

33-årige Søren Rieks er næstefter Isaac Kiese Thelin og Anders Christiansen den mest pointgivende spiller denne sommer for Malmö FF.

Læs også:Avis: AaB-legende tæt på Hobro

Læs også:FC Midtjyllands dyre lærepenge: Fire års store nedture i Europa

Læs også:Malmö-chef vil hente topscorer permanent