Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken tabte slaget om Sisto: Vi kan blive udkonkurreret igen

Ståle Solbakken nedtoner FC Københavns muskler på transfermarkedet efter det ikke lykkedes for dem at hente Pione Sisto til klubben.

Pione Sisto var tidligere på ugen ved at blive FC København-spiller, men inden det hele endeligt skulle falde på plads med en underskrift fra den danske kantspiller, så trak han sig tilbage.

Siden meldte FCK officielt ud, at forhandlingerne var afbrudt. I den forbindelse menes det, at det er FC Midtjylland, der er kommet med et forbedret tilbud til Sisto, som fik ham til at få kolde fødder.

Læs også:FC København afbryder forhandlingerne med Sisto

FCK-manager Ståle Solbakken selv fortæller nu i et interview med B.T., at de ikke selv kunne gøre mere for at få Sisto til klubben. Samtidig fastslår han, at han ikke funderer så meget over, hvad FC Midtjyllands rolle er i det mislykkede forsøg på at hente Pione Sisto til københavnerklubben.

- Det har jeg ikke så mange tanker om. De er jo interesseret i spilleren. Det er der ikke tvivl om. Men hvad de har tilbudt, er helt uinteressant for os. Vi har vores rammer, siger han og fortsætter:

Læs også:Avis: Pione Sisto på plads i FC København

- Jeg har altid sagt, at vi har det største budget, men det er ikke himmelvidt større end de andres, som alle tror. Og så er det sådan, at vi altid kan blive udkonkurreret på nogle spillere. Det er vi blevet før, og det kan komme til at ske igen, lyder det fra Ståle Solbakken.

Endvidere understreger Solbakken, at der ikke kan blive tale om, at Sisto ender i FC København alligevel.

Det forlyder desuden fra spanske El Desmarque, at Celta Vigo ikke regner med at se den 25-årige dansker til træning i klubben igen.

Læs også:Avis: Pione Sisto meget tæt på FC København

Læs også:Parken bløder millioner: Får ingen effekt på Solbakkens budget